VVA/Spartaan grote verassing toernooi

VVA/Spartaan is de grote verassing van de eerste dag van Het Kampioenschap van Amsterdam. De ploeg heeft zich als eerste geplaatst voor de kwartfinales. Dit met nog een poulewedstrijd voor de boeg. VVA/Spartaan versloeg in hun eerste wedstrijd DVVA met 1-0 en hun tweede wedstrijd wonnen zij met 3-1 van AFC (zaterdag). Met 6 punten zijn zij door naar de kwartfinale.

In de overige poules is het nog niet beslist. De Dijk heeft goede zaken gedaan door  twee wedstrijden te winnen, maar 100% zeker van de volgende ronde zijn zij nog niet. In poule D is het spannend tussen JOS/Watergraafsmeer, Zeeburgia en ZSGOWMS. Deze drie ploegen hebben allemaal nog kans om door te gaan.

Blauw Wit Amsterdam heeft met 4 punten een goed uitzicht op de kwartfinale, maar kan ook nog uitgeschakeld worden. De ploeg won met 3-0 van AFC, maar kwam tegen DVVA niet verder dan 0-0. DCG begon zeer goed aan het toernooi met een 1-0 zege op HBOK. In de tweede, spannende wedstrijd was WVHEDW met 3-2 net iets te sterk. DCG en WVHEDW kunnen allebei nog door. Op de pagina van het Kampioenschap van Amsterdam ziet u alle uitslagen en standen.

De eerste dag van het toernooi kenmerkte zich door twee dingen. De hite en de gezellige sfeer. Het was een ontmoetingsplaats van mensen uit het amateurvoetbal en vele handen werden geschut. Na de wedstrijd moesten alle teams op de foto.

Morgen is de laatste en beslissende dag van het toernooi. Om 18.00u zullen we wten wie zich een jaar lang de kampioen van Amsterdam mag noemen. Later volgen er wedstrijdbeelden en interviews.