VVC in laatste half uur verslagen door SVL

VVC is uitgeschakeld in de tweede knock-out ronde van de districtsbeker. Op bezoek bij eersteklasser SVL kon het elftal uit Nieuw Vennep in de eerste helft goed mee en bereikte het de rust met een gelijke stand. In de laatste dertig minuten van het duel werd VVC echter weggespeeld en eindigde het duel in een 4-1 zege voor SVL.

VVC kon in het eerste bedrijf goed mee met SVL. Toch kwam de uitploeg in de 23ste minuut op achterstand. Danny Kuier was het eindstation van een uitgespeelde aanval en zorgde voor de 1-0. VVC overleefde enkele gevaarlijke situaties voor het eigen doel en kwam in de 38ste minuut zelfs op gelijke hoogte. Frank Barte beging een overtreding in de eigen zestien waardoor de gasten een strafschop kregen.  Patrick Duarte ging achter de bal staan en schoot de 1-1 op het scorebord.

DSC05663

Na de thee kwam VVC in de 63ste minuut opnieuw op achterstand. Willem Baaij draaide een corner vanaf rechts fraai in de linker bovenhoek. In de laatste 25 minuten kwamen de bezoekers er niet meer aan te pas. Het was dan ook wachten op meer treffers voor het elftal uit Langbroek. In de 72ste minuut maakte Tolga Albayrak uit een voorzet de terechte 3-1 en was het duel beslist.

DSC05681

In de absolute slotfase bleef SVL de druk hoog houden en dat leidde in de laatste minuut tot het tweede doelpunt van Tolga Albayrak. Niet veel later floot de leidsman af en eindigde het duel in een 4-1 nederlaag voor VVC. Komend weekend hetvat de koploper van de derde klasse B de competitie met een thuiswedstrijd tegen De Meer.

DSC05677

Foto’s Jan Klootwijk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)