Warm onthaal Chabab in Marokko

Chabab is vandaag warm onthaald op vliegveld Casablanca in Marokko. De topklasser uit Amsterdam West is op trainingskamp voor acht dagen en werd even na 14.00u ontvangen met muziek en veel bekijks. Na een half uurtje foto’s maken, dansen en zingen namen de spelers en begeleiders plaats in de bus en ging men op weg naar Campus Kahrama. Dat de buschauffeur de weg niet wist werd hem snel vergeven. Met een kleine vertraging kon iedereen naar zijn bungalow.

Dat de reis ook bedoeld is als voorbereiding op de tweede seizoenshelft bleek wel uit het feit dat er door Chabab om 18.00u pittig werd getraind op het veld naast de campus. Met het nodige korte sprint en loopwerk waren de spelers de reis heel snel vergeten. Assistent trainer Patrick Koppenaal zal deze week de trainingen leiden. Hoofdtrainer Alami Ahannach kon niet mee op deze trip wegens verplichtingen bij zijn andere werkgever Telstar.

Vanavond is er een diner voor het gehele reisgezelschap van Chabab. Daarna kan iedereen nog even het nachtleven in Casablanca gaan bekijken. Morgen wacht de eerste van in totaal drie oefenwedstrijden. In Sale wordt er om 15.00u gespeeld tegen Ass, uitkomend in de elite 2. Chabab zal met een bijna geheel fitte selectie aan de wedstrijd beginnen.

De eerste dag van het trainingskamp is dus vlotjes verlopen en met een verwachte temperatuur van zo’n 20 graden deze week is het goed toeven voor de spelers. In de loop van de week zal duidelijk worden wat de plannen zijn voor de spitspositie bij de topklasser. De plaats van deze centrale aanvaller lijkt vacant te zijn. Het Amsterdamsche Voetbal, ook aanwezig in Marokko, hoopt hier de komende acht dagen meer over te weten te komen.

Meteen een training voor Chabab
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)