Weer een nieuw seizoen HAV Poule dankzij Nederbet

Het Amsterdamsche Voetbal start vanaf aanstaand weekend weer een HAV Poule. Na het succes van vorig seizoen, waarin we dankzij Nederbet ruim 1500 euro weggaven, starten we komend weekend weer met de eerste HAV Poule en een jackpot van 100 euro.

Het principe is erg simpel: Voorspel zes wedstrijden volgens het ‘toto’ systeem en als je alle zes de wedstrijden goed hebt voorspelt win je de jackpot (of een gedeelte daarvan bij meerdere winnaars).

Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Als je geen Facebook hebt dan kun je voorspelling ook mailen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina.

Voorbeeld: pietje53 1-1-x-2-1-2

Veel succes allemaal met de eerste HAV Poule van dit seizoen. De wedstrijden voor het weekend van 13 en 14 september zijn de volgende:

01 HV Poule 13 en 14 sept

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)