Weer enorme knokpartij op voetbalveld

Er lijkt naar geen einde aan te komen. Vanmiddag ging het weer mis op een voetbalveld. De wedstrijd tussen WVHEDW 8 en Overamstel 2 eindigde nadat de scheidsrechter en een speler van WVHEDW het moesten ontgelden.

De wedstrijd liep uit de hand toen de keeper van Overamstel de rode kaart kreeg en de thuisploeg een strafschop.  Een ooggetuige verteld aan AT5: “ De keeper kreeg rood na een slaande beweging en viel de scheidsrechter aan met een karatetrap in de rug. Daarna sloegen ze op alles wat blauw (de kleur van WVHEDW, red.) was.

De scheidsrechter was ene clubman van WVHEDW. Hij liet na afloop weten dat dit het dieptepunt is  in dertig jaar. Scheidsrechter Willem: “Maar morgen sta ik gewoon weer op het veld en fluit ik WVHEDW 11”

Ook een speler van WV kreeg enkele flinke tikken. Dezelfde ooggetuige: “ Toen een reservespeler op de grond lag werd er meerdere malen op hem ingetrapt. Daarbij werd hij ook tegen het hoofd geschopt.”

Het laatste nieuws is dat de keeper en twee andere spelers van Overamstel door de politie zijn aangehouden. De keeper van Overamstel bleek naderhand niet over een gerechtigde spelerspas te beschikken!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)