Weer nederlaag AFC

Topklasser AFC heeft de uitwedstrijd tegen UNA in Veldhoven met 3-1 verloren. De ploeg van Cor ten Bosch zakt daardoor naar de tiende plaats en heeft nu acght punten voorsprong op Argon dat op een nacompetitie plaats staat.

Na een prima start in 2012 kan AFC de laatste weken niet meer winnen. Van de laatste vijd wedstrijden werden er drie verloren en twee gelijkgespeeld. Ook in Veldhoven stapte de ploeg van Cor ten Bosch zonder punten van het veld. UNA was de eerste helft de betere en daarin kreeg het maar liefst vijf grote kansen. Tim Strijdbosch miste zelfs op vijf meter van het doel. Zijn schot belande op de lat. AFC stelde daar helemaal niets tegen over. Na de hervatting was het direct raak. Niek van Boekel schoot vanaf twintig meter raak. Een kwartier later stond het 2-0. Een fraaie combinatie tussen Van Heinsbergen en Strijbosch werd door Brian Boogers afgerond. Een omhaal van Sjoerd Jens zorgde nog voor enige spanning en de aansluitingstreffer. Randy Thuna bekroonde een prachtige solo met de 3-1 en dus de overwinning.

AFC zakt door de nederlaag na de tiende plaats. De Amsterdammers hebben met nog vijf wedstrijden te gaan acht punten voorsprong op Argon, dat op een nacompetitieplaats staat. Aanstaande zondag speelt AFC thuis tegen VVSB dat ook 33 punten heeft

Op de foto: Shane Arana Barrantes schermt de bal af voor Brian Boogers

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)