Foto Piet Pas; Terry Bone in betere tijden. In april van dit jaar in duel met Stanley Jongkind van JOS Watergraafsmeer

Weer tegenslag voor Terry Boné

De Dijk moet het voorlopig weer doen zonder Terry Boné. De verdediger scheurde, zoals het er nu naar uitziet, zijn enkelband tijdens de training. Afgelopen zondag maakte hij zijn rentree na een heup en knie blessure.

Boné: “Het is echt slecht nieuws inderdaad. Ik was net op de weg terug en afgelopen zondag heb ik zelfs tien minuten mee gedaan in het eerste. Ik was er weer bijna klaar voor en dan dit.”

Op de training blokte Boné een schot van Robert Verschraagen. Boné: “ We speelden een partij vier tegen vier en dat ging er best fel aan toe. Ik blokte een schot met mijn rechterbeen en op dat moment draait mijn voet naar binnen en klap ik door mijn rechter enkel heen. Ik voelde gelijk dat het niet goed zat.”

enkel bone

Een bezoek aan het ziekenhuis wees uit dat er geen breuk in de enkel zit. “De fysio van De Dijk zei me echter dat het er niet god uitziet. Ik loop nu met krukken en kan ook niet werken want ik er absoluut niet op staan.. Volgende week staat er een MRI-scan gepland en dan hoop ik meer te horen maar ze vrezen voor een scheurtje.”

Foto Piet Pas; Terry Bone  in betere tijden. In april van dit jaar in duel met Stanley Jongkind van JOS Watergraafsmeer
Foto Piet Pas; Terry Bone in betere tijden. In april van dit jaar in duel met Stanley Jongkind van JOS Watergraafsmeer

De Dijk zal het voorlopig weer even moeten doen zonder de verdediger. Zaterdag speelt De Dijk in de eerste knock-out ronde van de beker tegen Swift. De wedstrijd aan de Schellingwouderdijk begint om vijf uur.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!