Home / Algemeen / Weesp verliest op ‘konijnenveld’ van Hilversum

Weesp verliest op ‘konijnenveld’ van Hilversum

In de zaterdag derde klasse C heeft FC Weesp met 4-2 verloren van FC Hilversum. Het hoofdveld van de voormalig Topklasser lag er uiteindelijk prima bij omdat door het strooien van kruiwagens zand de konijnen holen weer gevuld waren. Weesp verloor uiteindelijk met 4-2.

In een wedstrijd die gekenmerkt werd door veel inzet was het Hilversum, getraind door Kai Meeuwse, dat na tien minuten een voorsprong nam. Sercan Ozturk kopte een voorzet van Quinten Bhagwandin binnen. Het was Sasja Fransen, een oud speler van Hilversum, die er voor zorgde dat Weesp weer op gelijke hoogte kwam, 1-1.

Het spel golfde op en neet en beide teams kregen kansen maar het was wederom Hilversum, vlak voor rust, dat een voorsprong nam. Weer was het Ozturk die binnenschoot.

Vijf minuten na rust leek Weesp verslagen te zijn toen Baghwandin de 3-1 maakte. Het was Lesley Las van Bennekom die Weesp in de 70ste minuut met een mooie vrije trap in de kruising terug in de wedstrijd bracht (3-2). Hilversum bleef echter de bovenliggende partij en wist via Nicky de Vink uit te lopen naar 4-2.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 3C

Foto Website FC Hilversum

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)