Werkhoven belt FC Aalsmeer af: “Stond niet volledig achter mijn keuze”

Jasper Werkhoven komt volgend seizoen toch niet uit voor FC Aalsmeer. Eerder deze week werd bekend dat de 22-jarige speler van Argon volgend seizoen zou verkassen naar de zaterdag eersteklasser, maar heeft na lang twijfelen besloten om de club uit Mijdrecht trouw te blijven.

Werkhoven besloot afgelopen zondag om de overstap naar Aalsmeer te maken, maar twijfelde even later toch aan zijn keuze. “Na een goed gesprek met Aalsmeer heb ik alles op een rijtje gezet en besloten om naar Aalsmeer te gaan. Nadat ik mijn ja-woord had gegeven, begonnen ik de dagen erna te twijfelen. Toen heb ik Aalsmeer toch afgezegd omdat ik er niet honderd procent achter stond.”

De middenvelder verkiest een langer verblijf bij Argon boven de overstap naar Aalsmeer vanwege het sportieve aspect. “Ik speel met Argon hoger dan Aalsmeer en uiteindelijk wil ik zo hoog mogelijk spelen. Ik blijf definitief bij Argon en hoop in de toekomst de stap te maken naar de tweede of derde divisie.”

Aalsmeer-trainer Cor van Garderen baalde logischerwijs van het besluit van Werkhoven. “Ik heb Cor opgebeld, mijn excuses aangeboden en het verhaal uitgelegd. Hij toonde begrip voor mijn beslissing maar baalde er natuurlijk wel van. Het is jammer, maar het zou geen goede keuze zijn geweest om naar Aalsmeer te gaan als ik er niet volledig achter sta.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)