Home / Algemeen / Wethouder tegen De Meteoor
Foto website De Meteoor: Het nieuwe kunstgrasveld van SV De Meteoor wordt donderdag officieel geopend

Wethouder tegen De Meteoor

Voetbalvereniging SV De Meteoor zal aanstaande donderdag haar nieuwe kunstgrasveld officieel openen. De zondag vierde klasser doet dit met een wedstrijd tussen de club het Stadsdeel Amsterdam Noord. Onder de tegenstander bevindt zicht ook wethouder Kees Diepeveen.

Het stadsdeel zegt in een persverklaring: “Wij investeren in de kwaliteit in een aantal sportcomplexen, ook op sportpark Tuindorp Oostzaan (daar gaat TOB per 1 januari spelen. Zie elders deze site, red.) Met de oplevering van het kunstgrasveld bij De Meteoor zijn de werkzaamheden nog niet afgerond.”

Het stadsdeel zal, om de komst van de honk en softbal tak van de Volwijckers mogelijk te maken nog een kunstgrasveld aanleggen. Het bestaande honkbalveld zal dan worden omgetoverd tot een nieuw (gras) voetbalveld. Deze zullen na de zomer van 2013 worden opgeleverd.

Foto website De Meteoor: Het nieuwe kunstgrasveld van SV De Meteoor wordt donderdag officieel geopend

Donderdag, 13 december, zal Meteoor voorzitter Jaap van de Berg, de feestelijkheden openen met een toespraak. Direct daarna, om 17:35 uur, zal er af worden getrapt door een team van De Meteoord en Stadsdeel Amsterdam Noord met onder andere wethouder Kees Diepeveen. Na de wedstrijd zal Diepeveen een afsluitende toespraak houden en vervolgens met spelers en publiek aan de erwtensoep gaan.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)