Wie is beste penningmeester?

De KNVB roept alle penningmeesters van Amsterdamse voetbalclubs op om mee te doen zich te nomineren voor de penningmeester van het jaarverkiezing 2012. De vakjury onder leiding van Humberto Tan maakt op 4 april, de dag van de penningmeester, de winnaar en de twee runners up bekend.

Voetbalclubs hebben een groot belang bij een goede penningmeester vooral in deze tijd. Teruglopende sponsorinkomsten, ledendalingen, en vermindering van subsidies, zorgen ervoor dat het steeds moeilijker wordt om een sluitende begroting te krijgen. De penningmeester van het jaar organisatie benadrukt de betekenis van een goede penningmeester en zal na de verkiezing ook inhoudelijke ondersteuning gaan bieden door 4 minicongressen te organiseren.

Naast  Humberto Tan zal de jury bestaan uit verschillende personen van grote instellingen zoals NOC*NSF en de Grote Clubactie en de Stichting Efficient Betalen. De penningmeester van het jaar 2012 wint 2.500 euro voor de clubkas en sluit de Amsterdamse Effenctenbeurs door het luiden van de gong. Daarnaast zijn er verschillende andere prijzen voor penningmeesters die niet winnen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)