Home / Algemeen / Wie scoorden er goed in de eerste helft van de CANS Topscorer?

Wie scoorden er goed in de eerste helft van de CANS Topscorer?

Het eerste deel van het seizoen 2016/2017 zit er op. AFC, De Dijk en OFC zijn zelfs al begonnen aan de returns. In het weekend van 14/15 januari gaan we weer door met onze CANS Topscorer. Maar wie deden het nou goed in het eerste deel van de competitie en wie zijn de verrassingen?

Natuurlijk staat er geen maat op Dennis Kaars (zie morgen ook onze Coen Dillen Index). In achttien wedstrijden wist de spits maar liefst 29 keer te scoren. Zoals het er nu naar uitziet, vertrekt hij niet in de winterstop dus lijkt de winnaar al vast te staan. Om er nog enige spanning in te houden, zullen we aan het eind van het seizoen het complete podium in het zonnetje zetten.

Bij de vrouwen is Mariam Ahaddouch (Buitenveldert 2) de ‘Herbstmeister’. De aanvalster scoort al jaren aan de lopende band, maar wist nog nooit de eerste plaats te bemachtigen in het eindklassement. Clubgenote Lieselotte Wels en Dominique Hidayat (Kadoelen) staken haar de afgelopen jaren de loef af. Zal het haar dit seizoen wel lukken? Aanstaande vrijdag komen alleen de vrouwen van Ajax nog in actie en dan zijn alle wedstrijden van 2016 gespeeld.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen (minimaal vier goals) en vrouwen (minimaal drie goals).

Foto Mario Wormhoudt