Wie zitten er bij de laatste 32 van de beker ?

Afgelopen week werd er gestreden om een plaats bij de laatste 32 van het KNVB beker toernooi van het district West 1. 28 Ploegen hebben zich inmiddels voor de zestiende-finales geplaatst. Acht clubs uit onze regio hebben zich voor die ronde geplaatst. De loting zal begin januari plaatsvinden.

Waar en wanneer de loting precies gehouden zal worden is nog niet bekend. Op 8 december zullen alle teams bekend zijn die nog kans maken om IJsselmeervogels op te volgen als bekerwinnaar. Momenteel moeten er nog vier wedstrijden gespeeld worden om het deelnemersveld compleet te krijgen.

Het gaat om twee wedstrijden uit de tweede ronde. Topklasser Koninklijke HFC ontvangt tweedeklasser Hillegom en De Dreef (vierde klasse) speelt nog tegen Zuidvogels. Daarnaast staan er op 2 december nog twee wedstrijden uit de tussenronde op het programma. Pancratius speelt thuis tegen De Bilt en Jong Holland ontmoet Velsen.

Van de 28 clubs die zich al geplaatst hebben komen er twintig uit het zondagvoetbal (en dus 8 zaterdag teams). Er zijn nog vier Topklassers (plus eventueel Kon. HFC) en zeven hoofdklassers in de race. De laagst deelnemende club zijn de vierdeklassers DTS, Strandvogels en Ilpendam.

In onderstaand overzicht vindt u alle clubs (met niveau) die zich geplaatst hebben voor de laatste 32.

[table “37” not found /]

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)