Home / Algemeen / Willem Leushuis moet Enrico Patrick drie wedstrijden missen door schorsing

Willem Leushuis moet Enrico Patrick drie wedstrijden missen door schorsing

AFC kan pas na de winterstop weer beschikken over Enrico Patrick. De buitenspeler kreeg afgelopen weekend een rode kaart in de wedstrijd tegen VVSB en is naar aanleiding daarvan voor drie wedstrijden geschorst. AFC speelt nog maar twee competitiewedstrijden in december en dat betekent een vervroegde winterstop voor Enrico Patrick.

De Topklasse heeft nog twee speelronden en één inhaalronde voordat de winterstop aanbreekt. AFC speelt komende zondag uit bij het JVC Cuijk van Hans Kraay jr. en in de laatste speelronde komt De Treffers op bezoek op sportpark Goed Genoeg. AFC is op dit moment de koploper in de zondag Topklasse. Na 14 wedstrijden heeft de ploeg van Willem Leushuis 31 punten verzameld, twee meer dan achtervolger Leonidas.

Enrico Patrick
Enrico Patrick, hier in duel met Filip Kostic van FC Groningen, is voor drie wedstrijden geschorst na zijn rode kaart tegen VVSB

Net als Patrick is ook aanvoerder Magid Jansen geschorst voor de wedstrijd tegen JVC Cuijk. Jansen kreeg in de wedstrijd tegen VVSB zijn 4e gele kaart en na vier gele kaarten volgt een schorsing in de Topklasse. Net als AFC komt ook Chabab dit weekend in actie. Na een miraculeuze comeback tegen hetzelfde JVC Cuijk, Chabab kwam in het laatste half uur terug van een 4-0 achterstand (4-4),  wacht nu de wedstrijd tegen ADO ’20.