Home / slideshow / Win trainingsmateriaal voor de jeugd!

Win trainingsmateriaal voor de jeugd!

Vanaf vandaag mag de jeugd weer gaan voetballen en dat is goed nieuws! Het opstarten van de trainingen gebeurt uiteraard wel voorzichtig en er zijn door de KNVB protocollen opgesteld voor de diverse doelgroepen, die houvast bieden.

In samenwerking met sportballen.nl hebben wij in ieder geval een leuke winactie, waarmee de jeugd individueel kan trainen. We geven een set van 10 ThinkSoccerSkills-ballen met pomp, ter waarde van €187 weg. Veel balcontacten helpen bij het verbeteren van de techniek en dat is precies wat je met de ThinkSoccerSkills-bal kunt doen. Spelers kunnen oefeningen snel en makkelijk herhalen en trainen zo hun balgevoel, motoriek, ritme, coördinatie, evenwicht en timing.

Winactie

Vraag: Welke profvoetballer gaf in een interview aan in de jeugd veel profijt hebben gehad van de ThinkSoccerSkills bal? Het antwoord vind je op sportballen.nl.

Stuur je antwoord in: Stuur het antwoord op de vraag naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl  o.v.v. ‘ThinkSoccerSkills’. Vermeld in je e-mail ook voor welke amateurclub je de ballenset wilt winnen.

 

 

Send this to a friend