Winnaar Holland’s Got Talent op gala

De winnaar van Holland’s Got Talent 2012, de DDF Crew, zal tijdens het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal op maandag 27 mei een spectaculaire show verzorgen. DDF Crew is een Belgische formatie die een geweldige show brengen op het gebied van extreme jump en ropeskipping. In 2012 wisten ze Nederland te veroveren door Hollands’s Got Talent te winnen.

Drie broers en een neef die inmiddels in meer dan 35 landen hebben opgetreden met hun spectaculaire show. Zo traden ze ondermeer op tijdens de Formule 1 race in Abu Dhabi en waren e onlangs op Texel tijdens de grote finale van de Nationale Sportweek. Op diverse muziek soorten weten zij de show te stelen . Hip Hop, dans, acrobatiek, breakdance alle vormen van dans komen aan bod. Dit gecombineerd met een enorme dosis humor.

DDF Crew trad inmiddels al in meer dan 35 landen op en wonnen in 2012 Holland's Got Talent
DDF Crew trad inmiddels al in meer dan 35 landen op en wonnen in 2012 Holland’s Got Talent

DDF Crew begon in 2003 en reizen inmiddels de hele wereld over. Na hun winst in Holland’s Got Talent waren ze ook de beste in het Britse TV programma Don’t Stop Me Now. Naast de opening van het Formule 1 circuit in Abu Dhabi waren ze ook de grote finale act van het Russisch Staats Circus en zijn ze veelvuldig te zien in shows van de BBC. Jaarlijks treden ze meer dan 150 keer op over de hele wereld.

Op maandag 27 mei zijn ze dus in Escape op het eerste Gala van het Amsterdamsche Voetbal. Kaarten voor het gala zijn te verkrijgen via de speciale gala pagina of op aanvraag via kaartverloop@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)