Winnaars boek ‘O, Louis’ bekend

Het Amsterdamsche Voetbal geeft in samenwerking met VI Boeken vijf exemplaren van ‘O Louis” weg. Het nu al spraakmakende boek over onze bondscoach Louis van Gaal is ideaal in aanloop naar het Wereld Kampioenschap. Volgens VI Boeken en Hugo Borst zullen de gelukkige winnaars na het lezen de acties van Louis van Gaal (nog) beter begrijpen die hij op het WK zal maken.

Onder de vele inzenders hebben we vijf exemplaren verloot. De winnaars van de gedrukte exemplaren krijgen het boek zo snel mogelijk thuis gestuurd. Niet gewonnen? Niet getreurd! Met het WK in aantocht zullen er  de komende tijd meer boeken en dvd’s verschijnen. Wij hopen de komende maanden dan ook weer diverse prijsvragen te kunnen organiseren.

Omdat onze actie ook is overgenomen door de website prijsvragen.nl  en duizenden reacties van mijnpostcode.nl (en we dus reacties uit het hele land kregen) hebben we besloten de boeken alleen te verloten onder lezers van onze website. Voor de redactie is eenvoudig te achterhalen wie dat zijn. Zoals eerder aangegeven zullen we de boeken alleen verloten onder volgers van onze site. Alle reacties die via ander website komen dingen niet mee naar de prijs!

De winnaars zijn:

Paul van Oerle uit Aalsmeer
Jannes Stevens uit Amsterdam
Albertus Beck uit Amsterdam
Kees Bloem uit Almere
Frank Bogerd uit Amsterdam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)