Winnend Sport Club Urban zet UNO aan de kant

SC Urban Talent heeft met 6-2 gewonnen van UNO uit Hoofddorp. De wedstrijd was zeer spannend en ging gelijk op tot de rust. In de tweede helft maakte Urban Talent het verschil en weet de wedstrijd te beslissen.

UNO begon de wedstrijd sterk en had veel balbezit. De thuisploeg speelde compact en maakte het moeilijk voor Urban Talent om door de verdediging te komen. Na een half uur spelen was het Jamal Limon die de score opende voor Urban Talent. Kort daarna zorgde UNO met een mooie goal voor de gelijkmaker. Het spel ging gelijk op tot de rust. Omar Limon bracht Urban Talent op voorsprong, maar UNO kwam weer gelijk.

In de tweede helft was het Jamal Limon die Urban Talent op voorsprong schoot. Niet veel later kreeg Urban Talent een penalty, die Omar Limon in de rebound binnenschoot. Bij een stand van 4-2 was de veerkracht bij UNO er een beetje uit. Na een mooie actie van Guininhio Wong-Fat scoorde Omar Limon zijn derde goal van de wedstrijd. De goed invallende Mohamed Lamahj maakte de eindstand op 6-2.

De uitslag doet misschien vermoeden dat het een walkover was voor Urban, maar dat was het zeker niet. UNO was een geduchte tegenstander en de wedstrijd was zeer spannend. Wel was het een sportieve wedstrijd, wederom zonder kaarten.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 5b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)