Wisman weer terug naar Ter Leede?

Amsterdammer Henk Wisman keert binnenkort weer terug naar Nederland. De oefenmeester werd onlangs ontslagen  bij Chiangrai United in Thailand. Wisman verliet aan het begin van het seizoen Ter Leede voor een avontuur in Azië.

De club houdt er niet echt een goed beleid op na. Chiangrai United is inmiddels toe aan haar vierde hoofdtrainer dit seizoen. Wisman:: “ Ik was van plan om er echt een professioneel beleid te voeren. We hebben het geprobeerd maar we zijn er niet in geslaagd. Dat ze nu al aan hun vierde trainer van het seizoen bezig zijn zegt ook wel iets.”

Henk Wisman

Direct nadat bekend werd dat Wisman was ontslagen begonnen de geruchten over een terugkeer naar Topklasser Ter Leede. De club uit Sassenheim is op zoek naar een trainer nadat, na Wisman, ook Bob de Klerk koos voor een buitenlands avontuur. “Ik weet ook dat de naam van Wisman nu weer rond zingt. We willen de opvolging van De Klerk echter op een rustige manier afronden. We willen voorkomen dat we nog een keer in zo’n situatie komen”, zegt Niek Bloemendaal van de Stichting Topvoetbal Ter Leede.

Wisman verblijft momenteel nog in Thailand om de lopende zaken af te ronden. Wisman: “ Ik moet eerst dit hier goed zien af te handelen en dan keer ik graag weer terug in de bollenstreek om daar weer met veel plezier aan de slag te gaan.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)