Home / Algemeen / Wisseling van de wacht bij AFC

Wisseling van de wacht bij AFC

Met een staande ovatie namen gisteren de leden van AFC afscheid van Machiel van der Woude als bestuurder en voorzitter van de vereniging. Na 24 jaar bestuurder te zijn geweest en elf jaar aan het roer te hebben gestaan van de “club uit Zuid”, was het volgens Van der Woude tijd om te stoppen.

Zijn opvolger is geen onbekende voor AFC. Met 15 jaar ervaring in verschillende bestuursfuncties bij AFC neemt Ad Westerhof de voorzittershamer over.
Hij prees Van de Woude voor zijn de wijze waarop hij het voorzitterschap had ingevuld. Bij zijn eerste optreden als voorzitter meldde hij de ledenvergadering dat hij trots was op AFC en op zijn verkiezing. Westerhof ziet als doel van het bestuur om zich in te spannen om “wat goed is” vooral te behouden en ook tijd te gaan besteden aan veranderingen die nodig zijn om minder goed lopende zaken te verbeteren. Daarbij gaf hij meteen enkele speerpunten vrij van het beleid van het bestuur: het gezond houden van de financiële huishouding van de vereniging en de binding met de leden waar mogelijk te vergroten. Deze eerste woorden als voorzitter van AFC werden door de ledenvergadering hartelijk omarmd.

Foto: Henk Foppen

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC