Tim Wulffraat scoort zeer subtiel vanaf elf meter

Wulffraat en Kelderman weer aan de leiding BvCM Topscorer

De laatste weken is het stuivertje wisselen aan de kop van het BvCM Topscorer klassement. Zowel bij de mannen als de vrouwen hebben we weer een nieuwe leider. Echt nieuw zijn ze natuurlijk ook weer niet aangezien ze eerder dit seizoen ook al de eerste plaats op de ranglijst innamen.

Bij de mannen is AFC-spits Tim Wulffraat weer koploper. Zijn treffer tegen UNA was voldoende voor de eerste plaats. Zijn voorsprong op Chelton Linger (die ook scoorde) is echter minimaal. Ook Tim Ruder (De Dijk) en Sven Berntzen (Hoofddorp) wisten weer een doelpunt aan hun totaal toe te voegen. Marcin Kmiecik (weesp) en Patrick Lokken (JOS) zijn nieuw in de Top 10.

slide
Bekijk hier de complete Top 50 van het BvCM Topscorer klassement

Bij de vrouwen is de koppositie weer in handen van twee speelsters. Desiree van Lunteren en Tessel Middag van Ajax scoorden beiden niet. Laura Kelderman (Wartburgia) scoorde twee keer in  de met 9-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Gelre en ook Lieselotte Wels (Buitenveldert) maakte weer een doelpunt. Samen delen ze nu de eerste plaats.

In de BeNe League is FC Utrecht uit de competitie en dat betekend dat de doelpunten die Ajax maakte tegen Utrecht vervallen. Grote problemen leverde dat niet op want in Amsterdam werd het 0-0.

slide

Klik hier voor de complete lijst van alle speelsters die minimaal vier keer gescoord hebben of ga naar de speciale BvCM Topscorer pagina.

Foto boven Jeroen de Kock

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!