WV-HEDW en csv Apeldoorn in evenwicht

Na de zege vorige week bij DETO kreeg WV-HEDW dit weekend bezoek van CSV Apeldoorn. Zowel de WV-HEDW als de tegenstander van dit weekend draait dit seizoen prima mee in de middenmoot van de Vierde Divisie. Beide teams bleken dan ook aan elkaar gewaagd: 2-2.

In de openingsfase had WV-HEDW het lastig met de bezoekers uit Apeldoorn. CSV Apeldoorn raakte al vroeg in het duel de lat en ook daarna bleef de ploeg dreigend, met onder andere een kopbal van Laurence van den Enk. Maar WV-HEDW bleef overeind en wist na ruim een half uur de leiding te nemen via Roy van Essen, op aangeven van Oscar Abouseada, die wederom in de basis stond. Voor rust trok de ploeg uit Apeldoorn de score echter weer recht. Jasper Verstraten kopte raak uit een corner. Daarmee was ook meteen de 1-1 ruststand bereikt.

Net na rust herstelde WV-HEDW zijn voorsprong. Captain Mick van Moerkerk kopte de 2-1 tegen de touwen. Wederom wisten de bezoekers de achterstand echter goed te maken. Een kleine tien minuten voor tijd maakte Cedric Bultman de 2-2. De bezoekers eindigden het duel nog met tien man, vanwege een rode kaart van Jeremy Jonker in de slotminuut. Dat leverde echter geen voordelen meer op voor de thuisploeg en de stand bleef dus 2-2.

Volgende week wordt er niet gevoetbald in de Vierde Divisie, de week erna wacht voor WV-HEDW een derby. Het gaat dan op bezoek bij stadsgenoot Swift, die dit weekend ook gelijk speelden. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)