WV-HEDW en TOG delen de punten

Zondag troffen WV-HEDW en TOG elkaar. Een topper in Zondag 4e, de nummer 1 tegen de nummer 3.

Het initiatief lag in de eerste helft bij WV-HEDW en halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong. Ivar de Vries stuurde Max Swart diep. Hij wist de meegelopen Jesse Coffeng te bereiken, die er 1-0 van maakte. Daarvoor had ook TOG met Nabil Amankour een kans gehad, maar hij lobte de bal naast het doel. Tot de rust bleef het dus 1-0.

In de rust besloot TOG te wisselen en met Ayoub Amr meer body voorin te brengen. TOG werd gevaarlijker en een kwartier voor tijd leidde dat tot de gelijkmaker. Na een overtreding op Rahiet Sadal kreeg TOG een vrije trap op 25 meter van het doel. Deze werd door Noel Walda fraai in de bovenhoek geschoten. Er volgde een spannend, maar ook onrustig laatste kwartier zonder al te veel goed voetbal en met verschillende opstootjes hier en daar, waarbij TOG-trainer Leroy Kroese een rode kaart kreeg.

Het bleef in de slotfase wat onvriendelijk en na een korte blessuretijd floot de scheidsrechter voor het einde. 1-1 dus de eindstand. Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 4e