WV-HEDW herpakt zich met zege op VVA/Spartaan

Net als de zaterdagselectie schoot ook WV-HEDW zondag dit seizoen uit de startblokken. Het won de eerste vier competitieduels en stuntte in de beker door eersteklasser DSOV uit te schakelen. De afgelopen weken liep het iets minder, met nederlagen tegen Kismet, TOG en Houten (beker). Tegen VVA/Spartaan herpakte WV-HEDW zich: 3-1.

De eerste kans ontstond na ongeveer een kwartier, toen Michael Cleintuar kon uithalen, maar zijn schot werd door Zaid Belmahdi uit het doel gehouden. Ondanks diverse mogelijkheden stond er bij rust nog een 0-0 stand op het scorebord.

Ook na rust was het WV-HEDW dat de klok sloeg en na tien minuten was het uit een corner dan raak. Gil Gilberto legde de bal op het hoofd van Ivar de Vries, die de bal in het doel werkte. De openingstreffer leek bevrijdend te werken, want de 2-0 van Jesse Coffeng volgde snel. Een schot van net buiten de zestien was onhoudbaar voor Belmahdi. Coffeng dacht even later ook de 3-0 te maken, maar dit keer ging de scheidsrechter wel mee met het vlagsignaal van VVA/Spartaan. En zo werd het toch nog spannend, want uit het niets viel ruim vijf minuten voor tijd de 2-1. In blessuretijd gooide WV de wedstrijd alsnog op slot, toen Gilberto de 3-1 binnen schoof.

Een belangrijke zege voor WV om aansluiting te houden bovenin. Volgend weekend treft het Geinburgia. Voor VVA/Spartaan staat een duel met hekkensluiter Ardahanspor op het programma. Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 4e

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)