WV-HEDW krijgt tribune bij het hoofdveld

WV-HEDW promoveerde vorig jaar naar de Vierde Divisie en beleefde daarin een uitstekend debuutseizoen. De Amsterdammers willen graag een stabiele Vierde Divisionist zijn en daar hoort ook een waardige accommodatie bij.

Het viel de WV-ers afgelopen seizoen op dat hun complex, samen met dat van d’Olde Veste, het enige was zonder tribune. Maar daar gaat nu dus verandering in komen.

Aan beide kanten van de dug-outs komt een tribune met vier rijen kuipstoeltjes. Op de foto zijn drie rijen ingetekend, maar dat worden er dus vier. Beide tribunedelen zullen 52 plaatsen hebben, in totaal komen er dus 104 zitplaatsen. De stoelen worden donkerblauw, zoals het tenue van WV-HEDW.

De club hoopt snel op een akkoord wat betreft de omgevingsvergunning, zodat in augustus de bouw kan plaatsvinden. De tribune zal dan rond de start van de Vierde Divisie klaar zijn voor gebruik. Op een geschikt moment zal de tribune feestelijk geopend worden. De tribune zal de André Lopes Dias tribune gaan heten.

De tribune-plannen zijn eind januari gepresenteerd aan en goedgekeurd door de jaarlijkse ALV. Daarin is ook bekend gemaakt  (onder applaus) dat als eerbetoon voor zijn jarenlange grote verdiensten voor WV de tribune vernoemd zal worden naar André Lopes Dias, die meer dan 50 jaar secretaris van de club was en nog wekelijks de wedstrijdverslagen verzorgt.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)