WV-HEDW niet opgewassen tegen Genemuiden

Op bezoek bij nummer 3 Genemuiden heeft WV-HEDW een 3-1 nederlaag geleden.

Na ruim tien minuten nam de thuisploeg, die al een tijd meedraait bovenin de Vierde Divisie, op voorsprong via een goal van Martijn Eenkhoorn. Met ruim een half uur op de ploeg wist Genemuiden die voorsprong te verdubbelen. De bal ging op de stip na hands en Rens van Benthem benutte het buitenkansje. Een paar minuten voor rust wist WV-HEDW de aansluitingstreffer te maken. Rida Najib schoot een vrije trap fraai binnen via de onderkant van de lat.

In de rust moest WV-HEDW zijn doelman wisselen. Sil Fiddani kon niet verder vanwege een blessure en werd vervangen door Dion Thomas. Ondanks die domper begonnen de Amsterdammers goed aan de tweede helft, maar het was toch Genemuiden dat weer tot scoren kwam. Arend van de Wetering maakte tien minuten na rust de 3-1. De marge van twee goals bleef de rest van de wedstrijd intact.

Een nederlaag voor WV-HEDW dus, al was er ook een opsteker: na een jaar blessureleed zat Joost Heij weer bij de selectie. Op 12 maart vorig jaar liep hij een zware knieblessure op, die hem lange tijd aan de kant hield. Wellicht zien we hem over twee weken voor het eerst weer in actie, als de Amsterdammers aantreden tegen koploper EemdijkBekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)