Home / Algemeen / WV-HEDW ten onder tegen AZSV

WV-HEDW ten onder tegen AZSV

Op Sportpark Middenmeer stond deze zaterdag een wedstrijd uit de Vierde Divisie B op het programma. Het Amsterdamse WV-HEDW ontving AZSV uit Aalten. Doordeweeks had AZSV nog een oefenwedstrijd gespeeld, er werd met 3-2 gewonnen van De Graafschap O21. In de vorige speelronde wonnen allebei de clubs met ruime cijfers: WV-HEDW versloeg Berkum met 0-3, terwijl AZSV met 5-0 won van SDV Barneveld.

Binnen tien minuten was de eerste mogelijkheid er voor de bezoekers uit Aalten, maar Sil Fiddani hield zijn doel schoon. Vijf minuten later was daar dan wel de treffer van AZSV. Joost Rasing maakte het doelpunt, waardoor WV-HEDW tegen een achterstand aankeek. De thuisploeg dacht op gelijke hoogte te komen, maar de treffer van Lancine Bamba werd afgekeurd wegens buitenspel. Vlak voor rust had Jack van Moerkerk zijn team op gelijke hoogte moeten brengen, maar hij miste de kans. Gedurende de tweede helft probeerde WV-HEDW er alles aan te doen om de gelijkmaker binnen te slepen, maar de ploeg van trainer Marcel Valk had weinig succes. De spelers van AZSV hielden stand en nemen de drie punten mee naar Aalten.

Door het verlies heeft WV-HEDW nu tien punten bij elkaar gespeeld. Er werd driemaal gewonnen, eenmaal gelijkgespeeld en driemaal verloren. Volgende week zaterdag gaat WV op bezoek bij Buitenpost in Friesland. De Friezen hebben eveneens tien punten behaald, maar moeten in het duel met WV-HEDW stellen zonder Joran Olijve, hij pakte dit weekend namelijk een rode kaart.

Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in de zaterdag Vierde Divisie B.

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)