WVHEDW in Barcelona begonnen aan voorbereiding

Zaterdag eersteklasser WVHEDW is al eerste begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Na twee keer  Belek (Turkije) , Callela (Spanje) en vorig seizoen in Albufeira (Portugal) zit de ploeg van Martin Steenvoorden nu in Barcelona.

Het contract met de hoofdtrainer is trouwens nog niet  verlengd. Steenvoorden: “ Ik zit er nu al een tijdje maar we gaan de komende weken alles eens op een rijtje zetten. Ik heb daar wel zo mijn ideeën over.”

veld

Donderdagochtend vertrok de selectie in alle vroegte van Schiphol. Opmerkelijk was dat de selectie met twee verschillende vluchten vertrok. Maar liefst 46 man sterk , inclusief technische en medische staf, vertrok WV naar Barcelona.

In de middag werd al de eerste training afgewerkt. Op het kunstgras in een klein stadionnetje vlakbij het voormalig Olympisch dorp werden de eerste meters afgelegd onder ideale omstandigheden. De medische staf maakte direct al overuren omdat Ruben Loeve geblesseerd is geraakt tijdens Amsterdam Indoor.

bus

Vandaag (vrijdag) wordt er weer getraind en zaterdag staan er wedstrijden op het programma tegen sterke lokale tegenstanders. Vanmorgen werkte WV ene training af in hartje Barcelona. Het team van Martin Steevoorden poseerde zelfs op het Plaza Cataluya (zie foto boven)

Komend weekend zullen er nog meer Amsterdamse ploegen naar Spanje en andere warme bestemming vetrekken om zich optimaal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Het Amsterdamsche Voetbal probeert u zoveel mogelijk op de hoogte te houden.

Foto’s en verslagen kunt u sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)