Home / Algemeen / WVHEDW-coach Martin Steenvoorden voorspelt HAV Poule

WVHEDW-coach Martin Steenvoorden voorspelt HAV Poule

Komend weekend starten we met de zeventiende speelronde van de HAV Poule. De jackpot staat inmiddels op 600 euro. Op vrijdag geven we een trainer van een club uit onze regio ook de kans om zijn voorspelling te doen. Deze telt echter niet mee als het gaat om het winnen van de jackpot! Deze week is het de beurt aan Martin Steenvoorden, trainer van zaterdag eersteklasser WVHEDW.

Tot nu toe hebben Bart Logchies (Ajax, zaterdag), Juan Fernandez Coto (De Dijk) en Charly Olf het het beste gedaan van de trainers.

Steenvoorden denkt dat DVVA-Marken en Blauw-Wit-RODA 23 zullen gelijkspelen. De oefenmeester gaat er verder van uit dat AFC(zondag) JOS en Buiksloot hun wedstrijden gaan winnen. Tot slot denkt Steenvoorden uiteraard dat zijn eigen duel tegen Aalsmeer in een overwinning voor WVHEDW zal eindigen.

Steenvoorden verwacht een spannende wedstrijd aankomende zaterdag: “Wij hebben het altijd lastig met Aalsmeer, we zijn echtg aan elkaar gewaagd. Maar wij zijn zo vlak voor en na de winterstop met een goede serie bezig en raken steeds beter gewend aan het eerste klasse niveau. Ondanks blessures en schorsingen blijven we het goede niveau vasthouden, ik heb dan ook veel vertrouwen in een goed resultaat aankomende zaterdag.

Doe je nog niet mee met de enige amateurvoetbal Poule in Amsterdam voor het amateurvoetbal en denkt je het beter te weten dan Martin Steenvoorden?  Schrijf je dan nu hier gratis in! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en je voorspelling achter te laten op dit bericht of op onze Facebookpagina. Ook kan je voorspelling worden gemaild naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl De Jackpot wordt uitgekeerd als iemand alle zes de wedstrijden goed heeft voorspelt. Dit seizoen hebben we al twaalf winnaars gehad!

De voorspelling van Martin Steenvoorden ziet er als volgt uit:

Steenvoorden