WVHEDW verlengt contract met Steenvoorden

Zaterdag eersteklasser WVHEDW heeft het contract met trainer Martin Steenvoorden met een jaar verlengd.  Na een aantal gesprekken bleken club en trainer volledig op dezelfde lijn te liggen in het beleid rondom het eerste zaterdag elftal. Het wordt dan het zesde seizoen van Steenvoorden bij WVHEDW.

Bestuurslid  technische zaken Ronald Nijsen: “ Het bestuur is zeer tevreden over de gang van zaken rondom het eerste elftal en ik ben, namens het bestuur, dan ook zeer verheugd te kunnen aankondigen dat Martin ook volgende seizoen het eerste  elftal onder zijn hoede zal nemen. Prioriteit voor de korte termijn is uiteraard dat het eerste elftal het positieve voetbal van de eerste helft van de competitie in de komende weken en maanden weet te vertalen in voldoende punten om in de ons te handhaven. Daar hebben we alle vertrouwen in. De start was in ieder geval prima (WV won met 1-0 van BVCB, red.) !
 Ook met Harry Wellerdieck, trainer/coach van het tweede elftal, dat momenteel koploper is in de reserve Hoofdklasse, zijn we overseen gekomen dat hij volgend seizoen bij de club blijft.

Steenvoorden begint komend seizoen aan zijn zesde jaar bij WVHEDW uit Amsterdam-Oost. Wellerdieck aan zijn elfde.

Foto Jan Vonk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)