WVHEDW verliest wederom van laagvlieger RCL

In Leiderdorp heeft WVHEDW opnieuw niet kunnen winnen van een laagvlieger. Na twee nederlagen tegen rode lantaarndrager Aalsmeer verloor het elftal van coach Martin Steenvoorden voor de tweede keer dit seizoen van nummer elf RCL. Door de 1-0 nederlaag in 1B blijft WVHEDW in degradatiegevaar.

De gasten uit Amsterdam waren gehavend en misten maar liefst zeven spelers. De wedstrijd begon goed voor WVHEDW, na 2 minuten was er al een grote kans toen Ruben Loeve spits Ashraf Azzouz lanceerde en RCL-doelman Verhoef mis trapte. Maar de daaropvolgende inzet van Azzouz leverde geen treffer op. Na het eerste gevaarlijke moment was het lang wachten op de volgende doelkans. Na 41 minuten werd een inzet van Jermain Fitz James door Verhoef uit het doel gehaald. Met een 0-0 stand werd er aan de thee begonnen.

Media TerPlaatse_RCL_Wint_thuis_ldp_02032014_Image00101

WVHEDW dwong na rust een aantal corners af en kreeg het middenveld in handen, zeker nadat Bouke Timmer als invaller het veld betrad. Het dichtst bij een goal was Simon Admiraal die na een combinatie met Thomas Wollersheim in de hoek schoot, opnieuw wist doelman Verhoef te redden. Aan de andere kant keerde Ramon Freriks een knal van Oude Veldhuis en pareerde hij een inzet van Scheurwater virtuoos met de voet.

Media TerPlaatse_RCL_Wint_thuis_ldp_02032014_Image00104

In de 69ste minuut ging Freriks in de fout door ver uit zijn doel een lange pass van achteruit op spits Sinteur te missen, waarna de RCL-aanvaller de bal eenvoudig in het lege doel kon werken. De bezoekers gingen uiteraard nog meer aandringen maar het overleg ontbrak bij de aanvallende acties. De schade had groter kunnen zijn na een misser in onze verdediging, maar de doorgebroken Permanand schoot voor ons doel langs tot luidkeels geuit ongenoegen van zijn trainer.

Media Terplaatse c W.Devilee

Een kwartier voor tijd was er een actie van Mervelinio die leidde tot een corner. Deze werd genomen door Ruben Loeve waarna Niels Schunselaar op doel kopte. LRC-middenvelder Leugering redde echter op de doellijn. In het laatste kwartier ging speelde WV-HEDW slordiger, combinaties lukten niet, er zat weinig overtuiging in. Na 4 minuten extra tijd bezegelde scheidsrechter Van de Waerdt uit Veenendaal met zijn eindsignaal de nederlaag voor de Amsterdammers.

Foto’s Media Terplaatse © Wilco Devilee 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)