Home / Algemeen / Zandwijken (Arsenal): “Badjassen, platte kar of boottocht, er zijn genoeg ideeën”

Zandwijken (Arsenal): “Badjassen, platte kar of boottocht, er zijn genoeg ideeën”

Arsenal zou dit weekend wel eens als eerste Amsterdamse ploeg het kampioenschap kunnen bezegelen. De ploeg van Iwan Zandwijken staat al maanden bovenaan de ranglijst maar heeft de titel nog steeds niet definitief binnen. “Het had vorig weekend ook al kunnen gebeuren en ik ben bang dat het dit weekend ook niet gaat lukken. Want ik ga ervan uit dat Fortius haar wedstrijd gewoon gaat winnen.”

Ondanks dat de titel zo goed als zeker naar Arsenal gaat wil Zandwijken het k-woord nog niet in de mond nemen. “Je moet de goden niet verzoeken. We zijn dit seizoen geweldig bezig en hadden als doelstelling promotie naar de derde klasse. En dat gaat zeker lukken.”

Hoewel Zandwijken graag zo snel mogelijk het kampioenschap wilt binnenslepen hoopt hij er stiekem toch op dat het feestje nog een week kan worden uitgesteld. “Dan kunnen we het thuis afmaken en thuis kampioen worden is natuurlijk veel leuker dan uit.”

De spelers van Arsenal zijn in ieder geval al druk bezig met leuke plannen bedenken om de titel te gaan vieren. “Er zijn plannen genoeg. Ik heb al veel wilde plannen voorbij horen komen van badjassen tot een platte kar of een boottocht door de grachten. Ze hebben veel goede ideeën.”

De kracht van het elftal ligt volgens Zandwijken in de rust die er binnen het team heerst. “We staan hier allemaal nog met beide benen op de grond. We hebben een goed team en er heerst een leuke sfeer. Maar het belangrijkste is dat we onze zwaktes kennen en teams niet onderschatten.”

Verslag: Jurgen Boegborn

Send this to a friend