Zelfs vier wedstrijden blijkt te moeilijk in HAV Poule! Jackpot op 600 euro!

Twee van de zes wedstrijden uit HAV Poule #14 werden afgelopen weekend afgelast. Ondanks dat was er niemand onder de ruim honderd deelnemers die die vier wedstrijden juist had voorspelt. Niet dat we de jackpot dab direct hadden uitgekeerd, maar toch…. De jackpot klimt in ieder geval naar 600 euro!

Dus hebben we maar weer zes nieuwe wedstrijden geselecteerd voor u. Wie weet gaat voor de tweede keer dit seizoen de jackpot er uit. De weersverwachtingen zijn niet al te best, maar als er minimaal vier wedstrijden doorgaan dan zal de HAV meetellen. We wachten dan af wanneer het duel wordt ingehaald. En kunnen dus dan pas met zekerheid zeggen of de jackpot is gevallen.

Maar goed laten we er voor het gemak maar even vanuit gaan dat we komend weekend gewoon een vol programma hebben. Op zaterdag staat de derby in 1B op het programma als Swift thuis speelt tegen HBOK. Eerder dit seizoen werd het in Zunderdorp gelijk. In 2A kiezen we deze week voor de derby tussen AFC en DVVA en de topper uit 3A tussen OSV en Opperdoes maakt het zaterdag programma compleet.

Op zondag weer twee wedstrijden uit de hoofdklasse. De Dijk gaat op bezoek de koploper uit de tweede periode Magreb’90 in Utrecht. Beide teams zijn bezig aan ene goede serie en willen allebei meedoen om de koppositie. Ook de nummers een en twee van de ranglijst spelen tegen elkaar. Koploper Chabab ontvangt op Sportpark Riekerhaven Vlissingen. Onze laatste wedstrijd is de topper in de tweede klasse B tussen DCG en Pancratius. Het verschil tussen beide ploegen is vier punten.

Meer informatie over de stand van zaken vind je op de diverse klassenpagina’s .

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina.

Veel succes allemaal met de nieuwe HAV Poule. De wedstrijden voor het weekend van 31 januari en 1 februari zijn de volgende:

Afbeelding #15

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!