Zevenklapper AFC in beker tegen OSV

Topklasser AFC heeft zich zonder problemen weten te scharen onder de laatste 68 teams van het bekertoernooi. Zondag derdeklasser OSV werd met 7-1 verslagen. Ooit waren de twee clubs actief in de hoofdklasse en speelden ze duel op het scherpst van de snede.

IMG_6264

Die tijd is wel even geleden. Nu is het krachtsverschil veel te groot. Met Tamba Dos Santos op goal bij AFC omdat El Abdellaoui zijn pink heeft gebroken en Kerwin Hartman op vakantie was, kwam de ploeg van Willem Leushuis geen enkel moment in de problemen. Bij rust stond het al 4-0 door twee treffers van Daan Sutorius en twee treffers van Mitchell Faerber.

IMG_6242

Na rust scoorden Joshua Patrick ook twee doelpunten, waarvan eentje vanaf elf meter, en maakte Bas Middelkoop, nadat OSV de eer had gered, de laatste en zevende treffer.

IMG_6114

Komend weekend hervat AFC de competitie tegen Hercules: Leushuis: “ Ik mis dan in ieder geval nog de geblesseerden EL Abdelllaoui (pink) , Laurens Samson (knie), Geoffrey Galata (lies), Tim Wulffraat (knie) en Pepijn Kuin (knie). Mitchell Theuns (hamstring) en Jonathan Richard (knie) zijn nog twijfelgevallen.”

IMG_6136

Door het wegvallen van doelman EL Abdellaoui moet Leushuis de komende vijf tot zes weken beroep doen op een andere doelman. De afgelopen twee wedstrijden verdedigde Dos Santos het doel. Leushuis: “Hartman was ook op vakantie en die komt pas morgen (dinsdag, red.) terug. Komende week ga ik kijken welke keeper ik de komende weken ga opstellen.”