Zoektocht: Welke Amsterdamse club is dit?

Regelmatig krijgen wij mails binnen op de redactie met oude foto’s. Wigger van der Horst stuurde ons bovenstaande foto en is erg benieuwd welke Amsterdamse club dit is. De voetbalclub eindigt naar alle waarschijnlijkheid op …. sterren. Wie kan ons en Wigger helpen?

De complete mail van Wigger luidt als volgt: “Sinds ruim een jaar ben ik bezig met het restaureren van familiefoto’s uit een ver verleden (vanaf ca. 1857). Er is ook een opname bij van een Amateur Voetbalclub in Amsterdam, waarin mijn oom (Hendrik van der Horst) is afgebeeld. Op de shirts is een ster afgebeeld en bij één van de spelers is het woord “. . . sterren” te lezen (het begin van de tekst is verscholen omdat er iemand voor zit. Ik denk dat de foto omstreeks 1928 gemaakt is.
Nu de foto gerestaureerd is, ben ik op zoek naar de naam van de Amateur Voetbalclub.
Oom Henk is een rasechte Amsterdammer en komt oorspronkelijk uit Kattenburg. Hij trouwde in 1929 en heeft zijn hele leven aan de Kramatweg in Amsterdam Oost gewoond.”

horst kopie 2

horst kopie

Wilt u Wigger helpen en weet u om welke club het gaat? Mail ons dan via info@hetamsterdamschevoetbal.nl. Wij zorgen er dan voor dat de informatie bij Wigger terecht komt.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)