Van Zoghel en Van de Meent verlengen bij Blauw-Wit Beursbengels

Jean-Paul van Zoghel en Ronald van de Meent staan ook volgend seizoen aan het roer bij Blauw-Wit Beursbengels. Het wordt het tweede seizoen voor het duo bij de derdeklasser. In oktober volgden zij de vertrokken Dave Samson op.

Van Zoghel en Van de Meent hebben niet lang getwijfeld om door te gaan. “We waren er redelijk snel uit,” vertelt Van Zoghel. “De enige voorwaarden die wij eigenlijk hadden was dat we het ook volgend seizoen samen willen doen. Gelukkig wilde de voorzitter dat ook en daardoor waren we vrij snel rond. Ik heb het naar mijn zin, ken de club goed en de resultaten zijn prima. De relatie met de spelersgroep is ook goed. Er is een goede basis om verder te gaan.”

Sinds de komst van Van Zoghel en Van de Meent draait Blauw-Wit Beursbengels uitstekend en is de ploeg vol in de race voor het kampioenschap in de zaterdag derde klasse B. “We kunnen zeker tevreden zijn over de resultaten. We hebben alleen tegen IJmuiden onnodig verloren. Dat was zonde. Verder hebben we goed gespeeld en ook als we wat minder speelden haalden we resultaat. Afgelopen zaterdag tegen koploper VVC moesten we winnen. Dat hebben we gedaan en daardoor is er weer van alles mogelijk. We zijn alleen nog steeds afhankelijk.”

Op de lange termijn wil de club een stabiele tweedeklasser worden. Van Zoghel is ook van plan om daar naartoe te werken. “Een club als Blauw-Wit Beursbengels hoort minimaal tweede klasse te spelen. Misschien nog wel hoger. We willen nu in ieder geval promoveren en goed meedraaien in de tweede klasse. Dat is de eerste stap die we moeten zetten.”

Foto: Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)