Keeper

Zonder keeper redt Fortius het niet

Het in de zaterdag derde klasse uitkomende Fortius heeft een probleem. Na vier wedstrijden heeft het eerste elftal al 33 doelpunten moeten incasseren. Trainer Raoul Nectar weet precies waar het probleem zit: “We hebben geen keeper”.

Nectar is dit jaar voor het eerste trainer van het eerste zaterdag team. Hij is vooral bezig met verjongen. Het grootste deel van het eerste team van vorig seizoen speelt inmiddels als ‘vriendenteam’  in het tweede elftal. Nectar: “De keeper besloot in eerste instantie te blijven maar koos er uiteindelijk toch voor om met zijn vrienden in het tweede te gaan spelen. Sindsdien heb ik geen keeper. “

In de eerste vier wedstrijden kreeg Fortius 33 doelpunten te verwerken. De eerste wedstrijd werd met 7-1 verloren van Hercules daarna volgde dikke verlies partijen tegen Driebergen (9-0), Altius (5-1) en afgelopen zaterdag was het helemaal raak. SVM won met maar liefst 12-0.

Nectar: “Het is zeker niet leuk. Nu moet ik iedere keer een speler op doel zetten. Binnen de club is er niemand. Ik heb een aantal advertenties gezet maar voorlopig nog zonder resultaat.”

De Advertentie van Nectar staat ook op transfermarkt.nu.  Zijn oproep is daar 59x bekeken maar heeft tot op heden geen resultaat opgeleverd. Nectar: “één keeper heeft gereageerd en die heb ik gesproken. Op de afspraak die we hebben gemaakt is hij nooit op komen dagen. Voorlopig zitten we dus nog steeds zonder keeper.”

Aanstaande zaterdag speelt Fortius thuis tegen NITA. Nectar: “Ik hoop dat deze aandacht wat oplevert en dat we snel over een keeper kunnen beschikken want dit natuurlijk voor niemand leuk.”

Het Amsterdamsche Voetbal helpt Fortius in haar zoektocht naar een nieuwe doelman. Geïnteresseerde keepers kunnen contact opnemen met Raoul Nectar via rnectar@hotmail.com

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)