Home / Algemeen / ZSGOWMS sluit het seizoen in stijl af
Foto: Jeroen de Kock. ZSGO/WMS heeft nog haar zaterdag- én zondagelftal in de beker.

ZSGOWMS sluit het seizoen in stijl af

Het zaterdagelftal van ZSGOWMS was al kampioen in vierde klasse C en had de magische grens van honderd doelpunten al bereikt, maar heeft de laatste competitiewedstrijd tegen Nieuw West ook in stijl afgesloten. Met een 11-2 overwinning is de ploeg thuis ongeslagen.

Het verschil was al snel te zien in het begin van de wedstrijd. Al vroeg maakte Remco Maasbommel de 1-0 voor de thuisploeg. Even later spatte een schot van Davey Huisman op de lat uiteen. Joey van den Broek was wél trefzeker en maakte zijn eerste van de middag: 2-0. ZSGOWMS was dominant en gaf de eerste helft geen kans weg. Na twintig minuten werd de score andermaal uitgebreid. Op aangeven van Huisman maakte Van den Broek zijn tweede: 3-0.

Ook Maasbommel was scherp en schoot voor rust snoeihard de 4-0 binnen. In de tweede helft werd ZSGOWMS wat slordig en dit resulteerde in de 4-1 van de kleine behendige Houssain. Vervolgens ging de thuisploeg goed om met de ruimte die Nieuw West weggaf en weer waren het Joey van den Broek en Remco Maasbommel die hun doelpunten meepikten. Maasbommel zorgde voor de vijfde en zesde van de kampioen, Van den Broek schoot de zevende binnen na een diepe bal van Huisman.

Na de 7-1 kon Nieuw West nog wat terug doen uit een corner. Mohammed Bennour maakte een schitterende omhaal uit de afgeslagen hoekschop: 7-2. Daarna was de pijp echter leeg bij de gasten. ZSGOWMS kon in het laatste kwartier nog verder uitlopen tot dubbele cijfers met vijf treffers. Maikel Zinhagel was verantwoordelijk voor de 8-2 en hierna was het Van den Broek die voor zijn vierde van de middag zorgde door de bal in de verre hoek te schieten na slecht uitverdedigen van Nieuw West.

Uit een pass van Sancho van Soelen kon Chico van Soelen ook zijn doelpuntje meepikken door uit te halen vanaf rand strafschopgebied. De 10-2 kwam op naam van wederom Remco Maasbommel die na een knappe actie de keeper kon passeren in de korte hoek. Ook van den Broek maakte zijn vijfde van de middag na een goede onderschepping van Sancho van Soelen: 11-2. Dit was ook meteen het slotakkoord voor het seizoen waar ZSGOWMS het seizoen afsluit met een voorsprong van negen punten op nummer twee Vlug en Vaardig.

Verslag: Chico van Soelen
Foto boven: Jeroen de Kock