Foto: De helft van het overstappende gezelschap

16 spelers maken overstap van GeuzenMiddenmeer naar TOS-Actief

De zaterdagselectie van TOS-Actief heeft er in een klap 16 nieuwe spelers bij gekregen. Voor komend seizoen stapt een groot deel van de huidige zondagselectie van Geuzen/Middenmeer over. Die ploeg wordt deze zomer opgeheven.

TOS-Actief voorzitter Menno van den Eijnden licht toe hoe de overgang van de spelers tot stand kwam: “Begin februari zijn we in contact gekomen met een afvaardiging van Geuzen/Middenmeer zondag 1. De gesprekken waren dusdanig leuk en goed dat we hebben besloten dat we met elkaar in zee willen. De spelers zijn gecharmeerd van de plannen en ambities die we hebben en kijken ernaar uit om onder Hans Bergsma te trainen. Daarnaast laten ze duidelijk zien dat zij graag voor ons willen spelen. Ondanks dat we begin maart nog op een degradatieplek stonden, hebben toen bijna alle spelers zich gelijk overgeschreven.”

Eerder dit jaar heeft Geuzen/Middenmeer besloten om te stoppen met de zondagselectie en alleen verder te gaan met een zaterdagselectie. “Voor ons was al vrij snel duidelijk dat met het stoppen van selectievoetbal op zondag het merendeel van het team zou vertrekken. Ondanks dat we als groep graag op zaterdag wilden spelen, was het goede gevoel er niet om te blijven’’, aldus Floris Westerik (speler Geuzen/Middenmeer). “Daarnaast gaf het bestuur aan om te willen investeren in de huidige onder 23. Dit, in combinatie met de goede gesprekken en het goede gevoel dat we bij TOS kregen, maakte de keuze voor de overstap niet moeilijk. We kijken ernaar uit om volgend seizoen een nieuwe start te maken bij deze mooie club’’.

In totaal maken op dit moment 16 spelers de overstap. Aangezien het merendeel van het huidige eerste elftal van TOS-Actief blijft, zal de selectie bestaan uit twee teams. Daarnaast stroomt een aantal spelers uit de huidige onder 23 door.

Bekijk via de link hieronder de hele lijst met spelers die de overstap maken:

Transfermarkt deel 3: Divisieclubs erg actief op de transfermarkt

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!