Home / Algemeen / Aanzi redt vlak voor tijd punt voor OFC tegen Jong FC Den Bosch

Aanzi redt vlak voor tijd punt voor OFC tegen Jong FC Den Bosch

Hassan Aanzi zorgde met zijn treffer in de 89ste minuut voor een punt tegen Jong FC Den Bosch (1-1). Voor de zoveelste keer dit seizoen wist de ploeg uit Oostzaan de kansen niet benutten en mocht het uiteindelijk blij zijn dat het nog een punt mee naar huis kon nemen.

Dat punt was te danken aan Hassan Aanzi. De technisch begaafde middenvelder schoot in de laatste minuut een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied in de kruising. “Dat de bal er in ging was wel een opluchting, want we hadden weer veel kansen onbenut gelaten.”

Zonder de geschorste Romano de Jonge en Darren Johnstone (beide kregen vorige week rood tegen Jong Achilles) keek OFC al snel tegen een achterstand aan. Een corner werd terug gekopt en Brandon Robinson kon vervolgens met het hoofd simpel doelman Koroglu kloppen: 1-0. Aanzi: “We waren zeker niet de mindere. Zowel in de eerste helft als na de rust hebben we voldoende kansen gehad om minimaal gelijk te maken. We hebben zeker een punt verdiend, maar eigenlijk verliezen we er twee.”

Voor OFC, dat nu negende staat, rest nog de strijd om de derde periode. Aanzi: “Het wordt inderdaad een beetje troosteloos seizoen. We moeten ons, naast de derde periode, ook richten op de vierde plaats. Dat zou ook voldoende kunnen zijn voor het halen van de nacompetitie.” OFC staat inmiddels negen punten achter op het op de vierde plaats staande Be Quick 1887. De ploeg uit Haren heeft ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld.

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag Derde Divisie.

Archieffoto boven: Peter Seijmour

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)