AFC pakt punten tegen Quick

Topklasser AFC heeft de thuiswedstrijd tegen Quick’20 uit Oldenzaal met 3-0 gewonnen. De ploeg van Cor ten Bosch was veel beter en de zege kwam geen moment in gevaar. Sjoerd Jens scoorde twee keer. De derde treffer kan op naam van Magid Jansen van elf meter.

In de eerste helft creëerden beide ploegen de nodige kansen maar de eerste treffer viel pas na een half uur. Op aangeven van Yusuf Sarica scoorde Sjoerd Jens. AFC had daarna het overwicht maar moest wachten tot de blessuretijd van de eerste helft. Sarica werd tegen de grond gewerkt in het strafschopgebied. Magid Jansen maakte geen fout.

Jens maakte zijn elfde treffer van het seizoen op aangeven van Duncan van Moll en bracht daarmee de eindstand op 3-0. AFC blijft negende maar heeft nu wel drie punten meer. Volgende week gaat de ploeg van Cor Ten Bosch op bezoek bij Hollandia dat vandaag met 3-0 van Lienden verloor.