AFC speelt slechte tweede helft

AFC heeft een punt meegenomen uit Haaksbergen, waar het met 2-2 van het veld ging. Opmerkelijk , want AFC kwam op een 2-0 voorsprong.

De ploeg van Cor ten Bosch kwam goed uit de startblokken en nam al snel het initiatief. Het duurde slechts tot de 8e minuut tot Yusuf Sarica onreglementair werd gestopt in de zestien meter. Magid Jansen wist met deze kans wel raak en plaatste de strafschop via de binnenkant van de paal in het doel 1-0. AFC ging vrolijk verder met aanvallen en twee minuten later was het alweer raak. Sjoerd Jens zorgde voor de 2-0.

Na deze bliksemstart van AFC kwam HSC’21 wat meer in de wedstrijd en kon het AFC zelfs flink terug drukken af en toe. Net voor rust leek de thuisploeg de aansluitingstreffer te maken, maar van dichtbij werd er gemist.

Na de thee gaf de wedstrijd een heel ander beeld. AFC kwam er nauwelijks meer aan te pas en HSC’21 kwam dominant opzetten. Sjoerd Jens (foto) was toen al niet meer van de partij, hij moest crocky de wedstrijd staken. AFC moest ook 2 goals toestaan, al waren het geen uitgespeelde kansen. Twee corners van HSC’21 zorgden voor het gelijke spel.

Na de goede periode voor AFC was dit toch een domper. Trainer Cor ten Bosch kan er een paar dagen over nadenken, want hij vertrok na de wedstrijd voor een 4 daagse wintersportvakantie.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)