AFC start al op 9 juli

Topklasser AFC start haar voorbereiding op het nieuwe seizoen al op maandag 9 juli.  De ploeg van Cor ten Bosch heeft dan zes weken de tijd om zich klaar te stomen voor het seizoen 2012/2013. De eerste competitie wedstrijd voor de topklasse staat zondag 19 augustus op het programma.

Het huidige seizoen is nog lang niet ten einde maar de meeste clubs zijn al drukdoende het voorbereidingsprogramma vast te stellen. AFC is er zelfs dus al klaar mee. Op de website van de club is te lezen dat de hoofdmacht negen wedstrijden speelt in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

AFC kruist de degens in de voorbereiding voornamelijk met andere clubs uit de topklasse of beloften teams van betaald voetbal organisaties. De enige Amsterdamse tegenstander in de campagne is verrassend genoeg zondag derdeklasser DCG van trainer Ton Ojers. Die wedstrijd staat in de eerste week al op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld bij AFC op zondag 14 juli.

Verder oefent AFC nog tegen Jong Genk, Jong Eindhoven, Sneek, Katwijk, Barendrecht, Noordwijk, Lissen en de Koninklijke HFC. Alleen tegen Katwijk en Noordwijk speelt AFC thuis. Al andere duels worden buiten Amsterdam gespeeld.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)