Home / Algemeen / AGB eindigt lange middag met lege handen

AGB eindigt lange middag met lege handen

Het werd voor AFC ’34 en AGB zondag een lange voetbalmiddag. Het duel was een klein half uur onderweg toen scheidsrechter Bruggeling met een blessure moest afhaken. Meteen werden er heel wat telefoontjes gepleegd, in een poging een arbiter op te trommelen voor het resterende uur. Dat lukte: onder leiding van scheidsrechter Stroombach kon het duel afgemaakt worden. Maar de hervatting was wel pas om 16.00. Uiteindelijk werd AFC ’34 de winnaar van de lange middag: 1-0.

Voor de lange pauze was de thuisploeg al de betere partij. Zo raakte Daliel Afouzar de lat na een goede aanval met Amin Charik. De bal kwam terug in het veld en dat leverde een kans op voor Marra Muzo, maar Selahattin Dagasan redde. Even later was hij weer belangrijk, toen Charik een corner tegen hem aan kopte. Uit de rebound raakte AFC ’34 weer de lat.

Het oponthoud leek AGB goed te doen, want de Amsterdammers hadden daarna meer de bal. Maar echt gevaarlijk worden lukte AGB niet. Daardoor was het een kwartier voor tijd de thuisploeg die op voorsprong kon komen. Na een corner van AGB werd er snel omgeschakeld. Muzo bereikte Gijs Brouwer, die met een lob voor de 1-0 zorgde. AGB ging op jacht naar punt, maar kreeg dat niet voor elkaar.

Zo blijft AGB na 6 duels op 6 punten steken. Volgende week is DSOV de tegenstander. De club uit Vijfhuizen ontsloeg vorige week trainer Edward Metgod en won dit weekend prompt verrassend van Assendelft.

Bekijk hier het programma en de stand in Zondag 1a

Archieffoto: Jos Spitteler

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB