AGB in slotfase voorbij LSVV

AGB heeft goede zaken gedaan in de titelstrijd. Vorige week pakte het in extremis de periodetitel op bezoek bij Kampong, nu won het ook van LSVV.

Halverwege de eerste helft was AGB via een goal van Hassan Aanzi op voorsprong gekomen, maar vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Jordy Cretier kopte raak uit een corner van Sven de Ruiter. Na rust gebeurde hetzelfde: AGB nam de leiding, maar zag LSVV weer op gelijke hoogte komen.

Het was Bakary Jobe die de tweede Amsterdamse goal maakte, een paar minuten later gevolgd door de 2-2 van Maik den Iseger. Cretier schudde Faouzi Ben Yerrou van zich af en bereikte Iseger, die bij de tweede paal binnen tikte. Tien minuten voor tijd kwam AGB een derde keer op voorsprong, dit keer dankzij Marouane Bensabouh. Deze keer werd de voorsprong niet meer weggegeven. Zo blijft AGB in het spoor van Kampong, dat won van Legmeervogels. Dat is volgende week de tegenstander van AGB. Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 1a

Foto’s: Michel Bes