Home / Algemeen / AGB lijdt onnodige nederlaag tegen LSVV

AGB lijdt onnodige nederlaag tegen LSVV

In de zondag eerste klasse A is AGB op eigen veld met lege handen achtergebleven na het duel met medepromovendus LSVV. De ploeg van Senel Cebar leed een 0-1 nederlaag en blijft daardoor in het rechterrijtje staan.

“Ik vond dat die jongens minstens een punt hadden verdiend. We hebben in de eerste helft eigenlijk niks weggegeven”, zei Cebar. Toch kwam LSVV vijf minuten voor rust op een 0-1 voorsprong. Havermans passeerde met een lob doelman Mitchell Vincken. “Die goal kwam op een vervelend moment. Toen schoot de onzekerheid weer in de ploeg.”

In de tweede helft ging AGB op jacht naar de gelijkmaker. Tot teleurstelling van Cebar bleef deze uit. “We hebben niet heel veel uitgespeelde kansen gehad, maar hadden zeker een treffer verdiend. Nu moeten de jongens karakter gaan tonen. We hebben natuurlijk fantastische jaren gehad, waarin alles mee zat en op dit moment zitten we in de hoek waar de klappen vallen. De instelling was vandaag wel weer goed, maar de eindpass net niet. Ik heb er alle vertrouwen in dat we er met dit team uit gaan komen en het is nu aan het team om te bewijzen dat ze hier ook goed mee om kunnen gaan.”

Volgende week moet AGB naar hekkensluiter Hillegom en hoopt Cebar na vier weken eindelijk weer drie punten aan zijn totaal toe te kunnen voegen. “Die wedstrijd tegen Hillegom zullen we eigenlijk moeten winnen, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor Hillegom. Zij hebben vandaag vertrouwen getankt met een punt bij Zeeburgia.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag eerste klasse A.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: Michel Bes

Meer nieuws op de clubpagina(s)▼

Send this to a friend