Home / slideshow / AGB onderuit bij Kolping Boys

AGB onderuit bij Kolping Boys

AGB heeft zondag opnieuw niet weten te winnen. De ploeg van Imdat Ilguy begon het seizoen nog goed met een zege op LSVV, maar in de drie duels daarna werd slechts één punt gepakt. Zondag ging het onderuit op bezoek bij Kolping Boys: 2-1.

Toch is het spel van AGB iedere week zeker niet slecht. Ook in Oudorp stichtte AGB aanvallend gevaar, met name via Bakary Jobe. Doelman Nick Plomper hield zijn ploeg echter op de been. Halverwege de eerste helft was het dan ook juist de thuisploeg die op voorsprong kwam via Kevin Cappai. Vlak voor rust maakte Jobe er 1-1 van.

Een penalty hielp Kolping Boys in de tweede helft weer aan de leiding. Nadat Thomas Menu werd neergelegd, scoorde Joey Gijzen vanaf de stip. Daarna ging AGB vol op jacht naar een punt, wat ook weer ruimte opleverde voor Kolping Boys. Beide teams kwamen niet meer tot scoren, Kolping Boys maakte niet goed genoeg van de ruimte en AGB werd steeds gehinderd door Plomper. Dat leidde hier en daar tot frustratie, bijvoorbeeld bij doelman Selahattin Dagasan, die na een stevige overtreding op Loran Schouten nog geel kreeg.

AGB staat na 4 duels op 4 punten en raakt daarmee wat achterop in de titelstrijd. Koplopers Fortuna Wormerveer en Assendelft staan bijvoorbeeld al op 10 punten. Komend weekend ontvangt AGB Kampong, dat afgelopen weekend gelijkspeelde tegen hekkensluiter DSOV.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB