Ajax versterkt selectie met diverse jonge talenten

Eerder haalde Ajax al verrassende namen als Darren Rosheuvel, Kevin van Kipperslsuis en Ali Akla naar de club. Nu zijn ook diverse jonge talenten aan de selectie voor komend seizoen toegevoegd.

Finnian Broekhuizen (19) was de eerste speler waar Ajax zaterdag, al in januari van dit jaar, overeenstemming mee bereikte. Broekhuizen is een talentvolle buitenspeler, die overkomt van sc Buitenveldert. Met sc Buitenveldert is hij momenteel in de race voor promotie naar de tweede klasse.

Ook onder de lat is er versterking, Anthony Acda (18) komt over van Legmeervogels. Hij zal de plaats innemen van de vertrekkende Tobias Ravelli. Acda is momenteel ook nog actief in de nacompetitie en probeert zich met Legmeervogels te handhaven in de tweede klasse. Ook Darrin de Meza komt naar Ajax. De 23-jarige goalie maakte al minuten in de Vierde Divisie bij Swift, maar speelde de afgelopen twee jaar in de Verenigde Staten.

Sjors Helenklaken (19) is een echtsbenige, creatieve middenvelder die jarenlang uitkwam voor de jeugdopleiding van avv Zeeburgia. Rydell Frankel (18) komt over van Telstar O21, is een linksbenige verdediger met ambities, die op zoek moest naar een nieuwe club.

Renzo Neuhaus (20) komt over van AFC’34 O23 en is een technische, aanvallende middenvelder. Younes el Morabet (20) is een voormalig jeugdspeler van Ajax, die zijn carrière op het veld weer nieuw leven gaat inblazen en het plezier in voetbal wil terugvinden. El Morabet is wel blijven voetballen en deed dat voornamelijk in de zaal.

Scott Iredale (21) komt over van FC Weesp. De Australische aanvaller was afgelopen seizoen 14 keer trefzeker voor de tweedeklasser. Yair Karamat Ali doorliep de jeugdopleiding van Zeeburgia en was afgelopen seizoen actief bij JOS Watergraafsmeer.

Verder komen ook Daan Post (FC Abcoude), Amir Mahmoud (VVA/Spartaan), Yassir Smlali (VVA/Spartaan), Roman Lichhvar (sv Diemen) en Asaki Suzuki (SDZ) naar Ajax.

3 verrassende aanwinsten voor Ajax

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)