Home / Algemeen / Amakran schiet De Meteoor naar zesde competitiezege

Amakran schiet De Meteoor naar zesde competitiezege

De Meteoor nam het zondagmiddag op tegen Victoria. De Amsterdammers hadden na 5 duels nog de volle score en bovendien speelden de nummer 2 en 3 (Dynamo en Wherevogels) tegen elkaar. De Meteoor kon dus goede zaken doen. En dat deed het: het won met 3-2 en zag de concurrenten met 1-1 gelijk spelen.

Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in Zondag 4b

Meteoor begon goed aan de wedstrijd en was al in de vijfde minuut gevaarlijk via een afstandsschot van Jay Loots. De keeper van Victoria wist de bal over het doel te tikken. Een paar minuten later opnieuw gevaar van Amsterdamse zijde. Een goede uittrap van Robin van Zwieten kwam bij Loots terecht, die bereikte op zijn beurt Mo Amakran. Met een schuiver maakte hij er 1-0 van. Het was echter al snel weer 1-1. De wedstrijd kantelde en Victoria kon op voorsprong komen. Een terugspeelbal van Stephan Ket pakte verkeerd uit, waardoor Victoria het kon uit spelen: 2-2. Vlak voor rust trok De Meteoor de stand echter weer gelijk, opnieuw via Amakran. Na een goede actie gaf Manuel Carjabal de bal voor en bereikte Amakran, die de bal binnen kopte.

Ver in de tweede helft maakte Amakran ook nog zijn derde goal van de middag met een fraai afstandsschot. Victoria zette nog wel aan, maar kreeg geen kansen meer. Zo won De Meteoor met 3-2. Vanwege de uitslagen op de andere velden is De Meteoor nu 5 punten los en kan het volgende week al de periodetitel veilig stellen.

Trevor Strobbe is blij dat de ploeg zich goed herstelde: “We hadden zelf eerder de 2-0 moeten maken. Maar dat doen we niet en door 2 fouten achterin kom je dan achter. Dat is zonde, dat hebben we het hele seizoen nog niet gehad. Gelukkig herstellen we het goed.”

Foto’s: John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend