Home / Algemeen / AORC/Lebo hard onderuit tegen Hommel

AORC/Lebo hard onderuit tegen Hommel

Het Amsterdamse AORC heeft zaterdagavond  een flink pak op de broek gekregen van titelkandidaat FCK De Hommel uit Den Bosch. In eigen hal had de formatie van Mo Bouchibti, die aan het einde van het seizoen stopt als Hoofdcoach, niets in te brengen tegen de Bossenaren die nu negen wedstrijden op rij wisten te winnen. Het werd 0-8.

Dat het inpassen van jong talent bij AORC niet zonder slag of stoot gaat blijkt wel uit de ranglijst want de Amsterdammers staan dicht bij de gevarenzone van de competitie. Een stunt zat er dan ook niet in tegen FCK De Hommel want de bezoekers, met drie internationals en een ex-international, dicteerde volledig de wedstrijd. AORC?Lebo moest het ook nog eens doen zonder de geschorste Zaid El Morabitti. Verwonderlijk was het dan ook niet dat na het optrekken van de stofwolken op het plankier van de Sporthallen Zuid er een eindstand van 0-8 op de borden prijkten en droop de ploeg van Mo Bouchibti stilletjes af.

Bouchibti: ” Het was een hele slechte dag. Ik heb echt niets goeds gezien. Het had niet uitgemaakt wie ik opstelde want ik heb echt niets goeds gezien. Ook de uitstraling was er totaal niet. Als je wedstrijden wilt verliezen dan moet je zo spelen. Dan weet je zeker dat je niet wint, Dit was een complete offday

Met dank aan Leo Giovanangelo